Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Inima si Circulatie
  4. /
  5. Zdrovit Bilomag Forte Circulatie...

Zdrovit Bilomag Forte Circulatie x 60 capsule

Indicaţii: Extractul de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia cerebrala si, de asemenea, functionarea intregului sistem circulator, creste cantitatea de oxigen din tesuturi, favorizand functionarea lor normala, neutralizeaza radicalii liberi, protejand celula nervoasa. Extractul de Ginseng siberian are proprietati adaptogene, creste rezistenta organismului la situatii de stres, creste imunitatea organismului si are efecte benefice asupra sistemului circulator. Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp. Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, ca si la metabolismul energetic normal. Compozitie: oxid de magneziu; extract uscat de Ginseng siberian (Eleutherococcus senticoccus); gelatina (capsula); extract 24% din frunze de Ginkgo biloba; sulfat de fier (II); agent antiagregare: stearat de magneziu; colorant capsula: E171. 1 capsula de 542 mg contine: 120 mg magneziu (32% din Doza Zilnica Recomandata*), 100 mg extract de Ginseng siberian, 90 mg extract de Ginkgo biloba, 14 mg fier (100% din Doza Zilnica Recomandata*). * conf. HG 685/2009 Mod de administrare: Oral, 1 capsula pe zi, dupa masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Rezultatele sunt vizibile dupa utilizare indelungata. Contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate si persoanelor cu tulburari ale coagularii sangelui. A se intrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore inaintea oricarei interventii chirurgicale. A se pastra la temperatura camerei, in ambalajul original. Suplimentele alimentare nu ȋnlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Prezentare: 60 capsule

Acest produs Zdrovit Bilomag Forte Circulatie x 60 capsule din categoria Inima si Circulatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CISTITUS FORTE 130MG PAC 20 COMPRIMATE
Fluid hidratant matifiant Defence Hydractive, 40ml, Bionike
Zdrovit Litorsal 24 comprimate efervescente cu aroma de grapefruit
Gel de dus revitalizant, 500ml, La Maison Espagnole
Suzeta silicon Signature, M3, 18-36luni, 1 bucata, NUK
Supozitoare cu glicerina pentru adulti Greenlax, 12 bucati, Laropharm
Stratamed, 10 g
Set farfurii anti-alunecare Girafa, 2 bucati, Skip Hop
Crema de maini vegetala cu trandafir salbatic, 75ml, Florinda
chevron-right-circle