Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Calcidin 1200mg x 20 plicuri

Compoziţie: Valori nutritive Per plic 6500 mg Calciu 1200 mg (150%*) Vitamina K 75 µg (100%*) Vitamina D3 5 µg (100%*) * Doza Zilnica Recomandata (conf. HG 685/2009) Indicaţii: Calciul este indispensabil si pentru desfasurarea normala a procesului de coagulare a sangelui ca si a contractiei musculare si a transmiterii impulsului nervos. Vitamina D3 este esentiala pentru dezvoltarea oaselor sanatoase. Vitamina D3 favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si stimuleaza depunerea sarurilor minerale in oase. Vitamina K, pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii, este implicata si in mineralizarea oaselor, prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei (matricea proteica a oaselor), actionand sinergic cu vitamina D3. In prezenta vitaminei K, osteocalcina fixeaza fierul ionic, asigurandu-se astfel calcificarea normala a oaselor. In cazul unui aport insuficient de calciu, corpul recurge la rezervele din structura oaselor. Mai ales la adulti acest proces poate incepe devreme si de multe ori poate sa treaca neobservat. Urmarea este scaderea rezistentei oaselor, aparitia osteoporozei, mai ales la femeile cu varsta de peste 45 de ani. Mod de administrare: 1/2 - 1 plic pe zi dizolvat intr-un pahar cu apa; se consuma imediat. Atentionare: Preparatul nu contine zahar, putand fi consumat si de diabetici. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Supliment alimentar. Preparatul nu poate fi utilizat ca substituent al unei diete diversificate. A se pastra in ambalaj inchis, la temperatura camerei. A nu se lasa la indemana copiilor. Prezentare: Cutie cu 20 plicuri pulbere cu gust placut si racoritor de lamaie. Greutate neta: 130 g

Acest produs Calcidin 1200mg x 20 plicuri din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara cu efect exfoliant delicat Skin Naturals, 400 ml, Garnier
L'Erbolario Sampon Macassar, 150ml
Crema hidratanta matifianta, 50ml, Selfie Project
Aquafresh pasta dinti Little Teeth, 50ml
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50101 001
Creion-fard Lifeproof Kaki, 1.4g, Yves Rocher
Apireven crema, 30g, ICD Apicultura
Resveratrol, 50mg, 30 capsule, Adams Vision
Slip Plus Large, 30 bucati, Tena
chevron-right-circle