Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Crema de corp regeneranta...

Crema de corp regeneranta cu galbenele Bio Krauter x 250ml

Beneficii si efecte Ingredientele speciale BIO, cum ar fi galbenelele, ulei de avocado si ulei de jojoba provenite din medii controlate biologic calmeaza si hidrateaza pielea, imbunatatesc procesul de cicatrizare a pielii. Uleiul de jojoba ingrijeste pielea, hidrateaza, netezeste, datorita continutului bogat in vitamina E si substante minerale, in timp ce extractul din galbenele vindeca ranile, calmeaza, impiedica inflamatiile datorita efectului antiseptic si regenerant. Uleiul de avocado actioneaza eficient asupra factorilor de imbatranire si are rezultate foarte bune in tratarea tenului uscat. Prezentare Crema de corp cicatrizanta, cu galbenele BIO Kräuter este ideala pentru ingrijirea pielii sensibile, uscate si obosite, completand printr-un complex natural tratamentul de ingrijire intensa si hidratare profunda, regenerativa a pielii. Crema cu galbenele pentru corp este o crema emolienta, calmanta si dezinfectanta, care are numeroase efecte benefice rapide. Mod de utilizare Se maseaza usor pe piele (fata si corp) pana la absorbtia totala. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor! Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5-35°C. Crema cu galbenele pentru corp este indicata pentru ingrijirea pielii obosite, uscate care necesita ingrijire intensa si profunda. Produsul nu are contraindicatii in timpul sarcinii sau alaptarii. Insa, este indicat ca produsul sa fie testat initial pe o portiune mica de piele si apoi pe toata suprafata dorita, deoarece in aceasta perioada este posibil ca sensibilitatea sa fie crescuta si astfel perceptia efectului sa difere fata de perioadele anterioare. Ingrediente Aqua, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate SE, Methylpropanediol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Panthenol, Parfum, Benzyl Benzoate, Sodium Carbomer, Alcohol Denat., Dimethicone, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 16255, CI 19140.

Acest produs Crema de corp regeneranta cu galbenele Bio Krauter x 250ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

COMPEED PLASTURE PENTRU BASICI MIC 6BUC
Ceai de cimbrisor R37, 20 plicuri, Fares
Crema anti-acnee cu venin de vipera, 30 ml, Kasuf
Lyprinol Advanced complex lipidic marin, 60 capsule
Ochelari de soare dama Polarizen PZ6013 NO2
GYNOPHILUS RESTORE 2 CAPSULE VAGINALE
Mascara Get Big Lashes Volume Curl, 12ml, Essence
Ampoule cu ulei de lipozom PLC Vita K Liposome, 50ml, Dr. Ceuracle
Revox Bio Ulei de argan, 30ml
chevron-right-circle