Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Super ComplexB 30 capsule, Parapharm

Compozitie: vitamina B1(tiamina,clorhidrat) 4.80mg; vitamina B2(riboflavina) 5.10mg; vitamina PP(vitamina B3,acid nicotinic) 60 mg; acid pantotenic(vitamina B5,pantotenat de calciu) 30 mg; vitamina B6(piridoxina,clorhidrat) 6mg; vitamina B12(cobalamina) 6ug; acid folic (vitamina B9) 1.20mg; Indicatii : Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului,a presiunii arteriale,asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.Homocisteina rezulta din procesele metabolice si este un intermediar deosebit de toxic alterand sistemul criculator si inima.Nivelul lui ridicat este direct asociat cu lipsa vitaminelor B din organism.Vitaminele din aceasta clasa sunt solubile in apa si se elimina foarte usor ,iar organismul uman nu are capacitatea de a le sintetiza,astfel suplimentarea dietei zilnice cu o capsula de Super Complex B este utila pentru mentinerea sanatatii.Mod de administrare:se recomanda consumul de 1 capsula/zi cu un pahar de apa,de preferabil pe stomacul gol,intre mesele principale.

Acest produs Super ComplexB 30 capsule, Parapharm din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

FARMEC BENZI DEPILATOARE PENTRU FATA CU ARGAN 20BUC
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB3549 006/71
Scutece Super pentru adulti M, 30 bucati, Seni
Lotiune autobronzanta pentru bronzare graduala Fast Tanning, 200ml, St. Moriz
Crema-gel hidratanta cu mesteacan alb pentru ten gras sau acneic Polar White Birch, 50ml, Natura Siberica
TORRAS Ciocolata cu lapte fara zahar si fara gluten, 75g
Gel de dus crema cu iris si complex de uleiuri pretioase Moisture Miracle, 750ml, Elmiplant
Cookies din ovaz Bio, 175g, Bohlsener Muhle
DUCRAY DEXYANE MED CREMA REPARATOARE CALMANTA 30ML
chevron-right-circle