Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Nature's Bounty Silymarin Milk...

Nature's Bounty Silymarin Milk Thistle 1000mg, 30 +10 capsule

Indicaţii: Îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului Protejează celulele hepatice de acţiunea nocivă a alcoolului şi medicamentelor Influenţează favorabil funcţia de detoxifiere a ficatului Extractul de Silybum marianum este utilizată în medicina tradiţională de peste 2.000 de ani. Seminţele acestei plante conţin un complex de bioflavonoide cunoscut sub denumirea de „silimarină”. Silimarina protejează celulele ficatului împotriva acumulărilor de toxine şi participă la eliminarea substanţelor toxice la nivel hepatic. Ca şi alte bioflavonoide, silimarina are un puternic efect antioxidant şi contribuie la recuperarea celulelor hepatice bolnave. Studiile recente au demonstrat capacitatea silimarinei de a proteja ficatul în cadrul diverselor afecţiuni (ciroză, hepatite, alte boli hepatice). Compoziţie Silimarină (seminţe de Silybum marianum, extract 4:1 - 250 mg);1000,0 mg Dozare Ca supliment nutritiv, 1 gelulă de 1-2 ori pe zi.

Acest produs Nature's Bounty Silymarin Milk Thistle 1000mg, 30 +10 capsule din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VICHY FLEXILIFT FOND DE TEN 35 SAND FLACON POMPA 30ML
Yodeyma Linete Apa de Parfum pentru Femei 100 ml
LYSASKIN ATOLYS EMULSIE PENTRU PIELE ATOPICA 200ML
Crema pentru corp Water Drench Hyaluronic Cloud Body Cream, 236ml, Peter Thomas Roth
HOFIGAL Gemoderivat Mladite de catina rosie, 30 monodoze
Suzeta din silicon Dynamic Night&Day fata pentru 0-3 luni, 2 bucati, Lovi
Ceai de sunatoare, 20 plicuri, Plafar
Propolis C + echinaceea, 30 comprimate
Masca faciala alginata hidratanta cu extract de alge Aqua Queen, 20g, Beauty Jar
chevron-right-circle