Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Acne Control spray de...

Acne Control spray de corp 50 ml PharmaCore

Spray-ul Acne Control este util pentru tipurile de piele grasa, seboreica si acneica.Ideal pentru acoperirea zonelor putin accesibile ale corpului: umeri, spate si piept. Reduce roseata si formarea punctelor negre si albe. Reglează secreția de sebum și are proprietăți de întinerire, hidratare și calmare a iritațiilor pielii. Ingrediente: aqua, alcohol denat., niacinamide, glycerin, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ppg-26-buteth-26, trehalose, polysorbate 20, salicylic acid, 1,2-hexanediol. peg 40 hydrogenated castor oil, colostrum, sodium hydroxide, tropolone, butylene glycol, sodium benzoate, oryza sativa bran extract, boswellia serrata extract, honey extract, oligopeptide-10 Mod de utilizare: Se incepe cu o aplicare pe zi, apoi se creste treptat la 2-3 aplicari zilnice. Daca pielea devine uscata se reduce frecventa aplicarilor

Acest produs Acne Control spray de corp 50 ml PharmaCore din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

102.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TRACTOPON CREMA 30% UREE 40ML
Crema-masca de maini cu magnolie 15% complex hidratant Hand Care, 75ml, Lirene
Crema pentru zona scutecului , 75 ml, Bebble
Ciocolata amaruie cu 70% cacao si ulei de portocale, 100g, Vivani
Pudra proteica cu aroma de macarons Whey-X5, 2000g, Genius Nutrition
Apivita Balsam cu afine si miere pentru copii, 150ml
Tonic facial calmant pentru ten sensibil cu tei musetel si aloe vera, 118ml, Sabio
Gum Trav-ler 1.1mm, verde, 6 bucati
Alchemy Crema de fata antiaging, 50 ml
chevron-right-circle