Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Probiotice si prebiotice
  6. /
  7. Cymbio Comprimate Masticabile 25

Cymbio Comprimate Masticabile 25

Combinatie unica de tulpini probiotice obtinute din culturi naturale, care contribuie la reducerea tulburarilor din cavitatea bucala determinate de modificarea microflorei. Faciliteaza actiunea optima a enzimelor digestive si stimuleaza sistemul imunitar prin cresterea rezistentei la infectii. Recomandat in: Tulburari la nivelul cavitatii bucale si digestive colaterale, cauzate de modificarea microflorei; Administrare de antibiotice, pentru protectia florei normale pe durata tratamentului si dupa acesta. Evita si reduce aparitia unor manifestari precum candidoza orala,respiratia urat mirositoare cauzata de tulburari ale microflorei. Imunitate scazuta, asociata cu probleme la nivel oral. Mod de administrare: Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 comprimate masticabile pe zi. Copii 5-12 ani: 1cp masticabil pe zi.

Acest produs Cymbio Comprimate Masticabile 25 din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus Santorini, 400ml, Korres
Pasta de dinti Classic Parodontax, 75 ml, Gsk
Termometru cu infrarosu pentru ureche/ frunte, WF-1000, B.Well
MIGRENYR ACUT 10 COMPRIMATE
Briose fara gluten cu gem de caise Magdalenas, 200g, Schar
Glucofer Plus, 30 capsule, Parapharm
Masca faciala pentru ten gras, mixt si acneic cu Argila Fuller + Vitamina C, 250ml, Sabio
Fond de ten Beauty Bronze Beige, 30ml, Gerovital
Hidrolat bio de musetel, 100ml, La Saponaria
chevron-right-circle