Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Periferisan gel cu efect...

Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate și umeri 100 ml

Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate și umeri indicat persoanelor cu dureri de spate, dureri de gat si nevralgii.Produsul incalzeste intens si uniform pielea. Ofera o senzatie de relaxare la nivelul spatelui, umerilor si gatului. Hidrateaza si ingrijeste pielea. Compozitie: Extract de camfor, piper, mustar, uridina, complex de uleiuri esentiale si extract de ardei iute, bogat in capsaicina. Extractul de mustar ingrijeste pielea uscata, are efect de hidratare si regenerare asupra pielii. Este utilizat,in mod traditional,pentru actiunea de ameliorare a durerii. Uridina are proprietati de protectie si de catifelare a pielii. Extractul de ardei iute are proprietati vasodilatatoare, imbunatatind astfel microcirculatia si datorita antioxidantilor puternici (cum ar fi: vitamina C, B1, B2, E, polifenoli, flavoinoide, saponine) intarzie procesele de imbatranire. Mod de utilizare: Se maseaza usor o cantitate mica de gel pana la patrunderea in piele, pe zonele care trebuie incalzite. Se utilizeaza de 3-4 ori pe zi.

Acest produs Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate și umeri 100 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Esenta calmanta cu extract de Houttuynia Cordata, 50ml, Abib
Women's Prenatal Program cu fier, 120 tablete, GNC
Fizzy Pop Grey 30 de purtari 2 lentile/cutie
Beauty Cleanser Collagen+, 95ml, Steril
Manusi Maxter Blue Nitril L x 100buc/cut
Progesteron natural, 60 comprimate, Dacia Plant
Faina integrala de grau, 500g, Solaris
Lagosa x 25 drajeuri
Strepsils Capsuni Fara Zahar 24 pastile
chevron-right-circle