Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Zdrovit ClinSin med rezerve...

Zdrovit ClinSin med rezerve irigator 30plicuri

Rezerve irigator ClinSin med pentru clatirea nasului si a sinusurilor paranazale la copii cu varsta de peste 12 ani si la adulti, cu rol de curatare si ingrijire, precum si de prevenire a simptomelor post-operatorii la nivelul nasului si a sinusurilor paranazale. Compozitie: Fiecare plic contine 2.16 g clorura de sodiu. Solutia izotonica curata in mod natural nasul de alergeni, bacterii si virusi. Solutia hipertonica are actiune de curatare, actiune vasoconstrictoare asupra mucosei in caz de infectii, alergeni, procese inflamatorii si secretii ale sinusurilor paranazale. Hidrateaza mucoasa nazala dupa administrarea tratamentelor nazale medicamentoase. Util in mentinerea sanatatii nasului si a sinusurilor nazale si paranazale.

Acest produs Zdrovit ClinSin med rezerve irigator 30plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de Catina 600mg x 60 capsule moi Hofigal
Apa de musetel Roman Bio, 100ml, Ellemental
Gel de curatare Stelatopia, 200 ml, Mustela
Assista Supozitoare cu glicerina bebe 850 mg x 12
Ruj tint rezistent Juicy 24 Peeling Angdoo, 29ml, Rom&nd
Embryolisse Lapte-Crema Sensitive Hidratant Multifunctional 100 ml
Sterimar Cupru spray cu apa de mare, 100 ml, Laboratoires Fumouze
Vopsea de par permanenta 8/97 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Lotiune dupa barbierit Blackwood & Mint, 150ml, Organic Shop
chevron-right-circle