Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente si produse naturiste
  4. /
  5. OmniBiotic Stress Repair 28...

OmniBiotic Stress Repair 28 plicuri Allergosan

Omni Biotic Stress Repair este un supliment alimentar ce conține 9 tulpini bacteriene care se regăsesc în mod natural în intestinul uman. Au rol în menținerea funcției de barieră. Suport pentru sistemul imunitar. Contribuie la prevenirea colonizării intestinului cu germeni (Cl. difficile, E. Coli). Sunt activate în cascadă de matricea de enzime și mineral. Compozitie: Un plic conține 7,5 miliarde de bacterii din 9 tipuri de tulpini bacteriene special selecționate: Lactobacillus casei W56 Lactococcus lactis W19 Lactobacillus acidophilus W22 Bifidobacterium lactis W52 Lactobacillus paracasei W20 Lactobacillus plantarum W62 Bifidobacterium lactis W51 Bifidobacterium bifidum W23 Lactobacillus salivarius W24 OmniBiotic Stress Repair nu conține proteine animale, gluten, drojdie și lactoză și de aceea poate fi utilizat și de persoane cu alergii/intoleranțe la produsele lactate. Mod de administrare: Se dizolvă 1 plic în cca 1/8 l de apă călduţă, de 1-2 ori pe zi, se lasă cel puțin 1 minut, ulterior se bea. Se recomandă administrarea dimineaţa înainte de micul dejun sau seara înainte de culcare.

Acest produs OmniBiotic Stress Repair 28 plicuri Allergosan din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

240.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ginkgo Bio 2000, 20 fiole x 10ml, Santarome Bio
LAROPHARM VITAMINA E 100UI X 30 CAPSULE MOI
Alevia Ceai Gripalin Natural, 50 g
Hyabak solutie oftalmica 0.15%, 10 ml, Thea
Suzeta din silicon Disney Lion King, M2, 6-18 luni, 2 bucati, Nuk
Crema de ochi antirid Hyalu B5, 15ml, La Roche-Posay
Toner de fata pentru pori dilatati Vita Berry Pore, 150ml, Tocobo
HARTMANN MOLICARE FIXPANTS PENTRU FIXAREA TAMPOANELOR MARIMEA XL 3BUC
Garnier apa micelara cu apa de trandafiri, 400ml
chevron-right-circle