Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Forcapil Forderm Booster cu...

Forcapil Forderm Booster cu Colagen 10 fiole buvabile

O formula conceputa pentru pielea matura, concentrata in ingredient active, pentru o piele mai ferma, neteda. CONȚINE: -Colagen, unul dintre constituenții principali ai pielii, a cărei densitate scade odată cu vârsta. -Ascophyllum, algă marină, îmbunătățește hidratarea și fermitatea pielii, reînnoirea și regenerarea celulelor. -Acid hialuronic, prezent în mod natural în piele. -Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. -Seleniul contribuie la îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii prin îmbunătățirea producției colagenului și protejează celulele împotriva stresului oxidativ implicat în îmbătrânirea pielii. MOD DE UTILIZARE: Destinat utilizării doar de către adulți. A se agita înainte de administrare. Se bea 1 flacon buvabil pe zi, de preferință diluat într-un pahar mare cu apă sau suc de fructe. Nu este recomandat persoanelor sensibile la iod. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra ferit de lumină, căldură și umiditate.

Acest produs Forcapil Forderm Booster cu Colagen 10 fiole buvabile din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

155.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Furla VFU544 0SBS
Cordyceps 10/30/1, 30 capsule, Herbagetica
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 010/6 blond luminos violet, 60 ml, Wella Professionals
Lotiune pentru corp Babycare, 150ml, Topfer
MAVALA 93101 TRATAMENT REGENERATOR PT. GENE SI SPRANCENE 10ML
Seminte de floarea soarelui miez, 150g, SanoVita
Ulei uscat pentru ten Velvet Skin Drink Santorini Grape, 30ml, Korres
Coenzima Q10 Dual 60mg, 30 capsule, Good Days Therapy
Voltaren Forte 23.2mg/g gel 50g
chevron-right-circle