Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Aspecton Junior Sirop Antitusiv...

Aspecton Junior Sirop Antitusiv 100ml

Aspecton Junior este un sirop utilizat pentru iritația membranei mucoase care căptușește cavitatea bucală și gâtul și pentru tusea uscată iritativă asociată. Ameliorează imediat tusea iritativă și calmează mucoasa uscată a căilor respiratorii. Atenuează tusea fără a o bloca. Ingredientele din mușchiul islandez (Lichen islandicus) formează un strat protector pe mucoasa cavității bucale și faringiene (membranele mucoasei). Este bine tolerat, fără zahăr, alcool sau conservanți, fără lactoză sau gluten, cu aromă de miere. Poate fi combinat cu expectorante sau alte medicamente pentru răceală. Mod de administrare: Copii între 1-4 ani - 5 ml o dată sau de 2 ori pe zi. Copii între 5-10 ani - 10 ml de 2 ori pe zi. Copii/adolescenți 11-16 ani - 10 ml de 3-4 ori pe zi. Dacă simptomele persistă mai mult de 3 zile, fără nicio ameliorare, trebuie consultat medicul. Precautii: Apecton Junior antitusic nu se administrează copiilor cu vârsta mai mică de 1 an. Produsul nu ar trebui să fie utilizat în timpul sarcinii și alăptării decât după ce ați consultat medicul. Este indicat să nu mâncați sau să beți imediat după administrarea siropului deoarece acest lucru îndepărtează stratul protector de la nivelul membranelor mucoase ale cavității bucale și ale gâtului.

Acest produs Aspecton Junior Sirop Antitusiv 100ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel intim extra puternic, Sexy Vibe, 15 ml, Orgie
Crema de fata Soybean Nourishing, 80ml, Round Lab
Compresa gel rece/cald pentru coapsa
Perie de par pentru stralucire Shine Enhancer Negru, 1 bucata, Wet Brush
Balsam După Ras Cu Acid Hialuronic Gerovital Men
Canticer Forte 120 capsule vegetale Qingdao Heshoutang
Spuma de par pentru volum, 125ml, Alfaparf
GUM APA DE GURA CU CLORHEXIDINA 0.06% X 500ML
Saltea antiescara tubulara
chevron-right-circle