Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Omni Biotic Pro-Vi 5 14 Plicuri Institut AllergoSan

Acest produs combina 5 tulpini bacteriene lactice special selectate cu proprietati antivirale si vitamina D care contribuie la functionarea normal a sistemului imunitar la adulti si copii. Compoziție Un pliculeț (sachet) (= 2 g) conține 5 miliarde de bacterii din 5 tulpini special selectate: Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus LB2 (LMG P-21905) Lactobacillus rhamnosus SP1 (DSM 21690) Lactobacillus reuteri DSM 12246 Lactobacillus rhamnosus CRL1505 (DSM 29673) Bifidobacterium animalis ssp. lactis DSM 15954 Omni-Biotic® Pro-Vi 5 nu conține proteine animale, gluten și lactoză. Potrivit pentru persoanele cu alergie la lapte. Mod de utilizare: Pregătirea este simplă: Se dizolvă 1 pliculeț de Omni-Biotic® Pro-Vi 5 (=2 g) în aproximativ 125 ml de apă de 1-2 ori pe zi, se amestecă și se așteaptă cel puțin un minut pentru activare. Se recomandă ca administrarea să se facă înainte de mese, înainte de micul dejun și cină. Pentru copiii cu vârstele de peste 4 ani, se recomandă administrarea a 1 plic pe zi. Pentru copiii cu vârstele între 1 și 4 ani, se recomandă administrarea a 1/2 plic pe zi. Omni-Biotic® Pro-Vi 5 conține doar bacterii naturale pentru microbiomul uman, de aceea poate fi administrat și în timpul sarcinii și alăptării.

Acest produs Omni Biotic Pro-Vi 5 14 Plicuri Institut AllergoSan din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

120.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BEPANTHEN 5% CREMA 30G
Crema de fata hidratanta Melissa, 50ml, La Saponaria
Ulei esential de Menta Bio, 10 ml
Formula pentru copii sanatate vizuala cu aroma de fructe de padure, 60 tablete, GNC
Crema de zi pentru fata cu Urea 5% si Hyaluron, 50 ml, Numis Med
Crema de zi pentru lifting si fermitate SPF30 Age Lift, 40ml, Uriage
Systane Hydration, hidratare oculara, 10ml
Sampon Split Hair Miracle pentru par deteriorat si varfuri despicate, 400ml, Gliss
Sampon-tratament contra caderii masive a parului Forte, 100ml, THYMUSKIN
chevron-right-circle