Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Embryolisse Lapte-Crema Sensitive Hidratant...

Embryolisse Lapte-Crema Sensitive Hidratant Multifunctional 100 ml

Cu 98% ingrediente de origine naturala. Formulat de catre un dermatolog, validat de catre make-up artisti si utilizat de catre staruri, acest produs este secretul pentru a avea o piele frumoasa. Are calitati deosebite ultra-hidratante si nutritive intr-o formula fara parfum, hipoalergenica, special formulata pentru piele hipersensibila si reactiva. Produs de ingrijire pentru intreaga familie 7 in 1: crema hidratanta, baza de machiaj, masca calmanta, lapte demachiant, ingrijire dupa ras, crema pentru corp sau ingrijire pentru bebelusi si copii. Formula cu compozitie minimalista doar cu activii esentiali: unt Karite, Aloe Vera si Ceara albine. Mod de utilizare: Aplicati o cantitate cat o aluna dimineata ca si crema hidratanta, baza de machiaj sau ingrijire dupa ras; Aplicati o cantitate mai generoasa ca lapte de curatare, demachiere dimineata si seara; aplicati un strat putin mai gros ca si masca calmanta. Pentru bebelusi si copii: aplicati pe zonele uscate.

Acest produs Embryolisse Lapte-Crema Sensitive Hidratant Multifunctional 100 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

126.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Perie dreapta, 1 bucata, Natulique
Test rapid de infectii urinare unisex, 2 teste, Veneris
Chlorella pulbere ecologica pura, 125g, Republica Bio
ZDROVIT S-LINE SISTEM 20+ 56 TABLETE
Bebe Dor biberon cu desen 0%BPA 125ml -23302
Fiole cu ser concentrat antirid H3 Derma+, 10 fiole x 2 ml, Gerovital
Revox Just Acid Glycolic 20% solutie tonica, 30ml
Stomachon x 30 cps
Praline de ciocolata fara zahar, 142g, Diablo
chevron-right-circle