Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Cetebe Herbal 30 tablete

Cetebe Herbal 30 tablete

Cetebe Herbal este un produs premium inovativ cu o doza mare de vitamina C si zinc. Este imbogatit cu un mix optim de 4 extracte de plante care sunt folosite in mod traditional pentru sustinerea sistemului respirator. Compozitie: Vitamina C 500mg, Echinacea purpurea 400mg, Pelargonium sidoides 500mg, Turmeric 1000mg, Soc 1400mg, Zinc 10mg. Beneficii: Imunitate puternică și susținerea sistemului respirator. Susținerea sistemului imunitar. Potrivit pentru sezonul când e crescută incidența răcelii/ gripei. Doze mari de vitamina C și Zinc. Mix optim de echinaceea, soc, pelargonium (geranium african) și turmeric. Calitate înaltă a extractului echinaceea din rădăcină. Mod de administrare: 1 tableta pe zi, se inghite cu apa, dupa masa. In caz de nevoie acuta, 2 tablete pe zi. Precautii: Nu se recomanda sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Acest produs Cetebe Herbal 30 tablete din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vichy Mineral 89 Crema intens hidratanta 72 h pentru toate tipurile de ten 50 ml
LenoDiar adulti, 20 capsule, Aboca
Batiste Sampon uscat Cherry, 200ml
OCUflash blue pic.oft. x 10ml
Genera Crema regeneranta antirid, 50 ml
Betain HCL & Pepsin, 580 mg, 60 capsule, Zenyth
Foarfeca profesionala de tuns C106, 1 bucata, Cupio
Lotiune autobronzanta pentru bronzare graduala Fast Tanning, 200ml, St. Moriz
TIS Q4U Crema pentru tenuri grase, 50ml
chevron-right-circle