Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Calmotusin Junior Ursuleti cu...

Calmotusin Junior Ursuleti cu Capsuni 20 jeleuri

Este un produs de uz pediatric, care contine 7 plante medicinale, 5 uleiuri esentiale si miere de salcam, sub forma de jeleuri ursuleti cu gust de capsuni, apreciate de copiii de toate varstele. Beneficii: - susține expectorația secretiilor bronhice (Ciuboțica cucului), - ajută la funcționarea normală a căilor respiratorii (Ghimbir), - susține buna fucționare a sistemului respirator (Scai-vânăt, Eucalipt) și ajută la obținerea confortului respirator (Scai-vânăt), - util în caz de tuse și răceală (Eucalipt), - susține sistemul imunitar (Patlagina, Lemn-dulce, Ghimbir) , are propietăți antioxidante semnificative (Lemn-dulce, Ghimbir), - efect calmant pentru gat, util în caz de iritație a gâtului și faringelui (Patlagina, Isop, Nalba-mare, Ciubotica cucului, Eucalipt, Anason, mentol), - ajută la menținerea fluxului optim de aer nazal (eucalipt-mentol). Mod de administrare: Copii cu vârsta de peste 3 ani: câte 2-3 jeleuri pe zi. Jeleurile se mestecă, nu se înghit întregi. Precautii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Calmotusin Junior Ursuleti cu Capsuni 20 jeleuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun Rose, 50g, L'Occitane
Sampon pentru par gras, 300ml, BeBio
Teste de sarcina caseta, 1 bucata, Barza
Dr. Max Natural Balsam de buze cu ulei de caise, 1 bucata
Rame ochelari de vedere dama Ray-Ban RX5362 2034
Ialoclean Spray Nazal x 30 ml
Durex Prezervative Invisible, 10 bucati
Ochelari de soare unisex Lucetti 2001 C2
Ivatherm Sunlight Kids SPF 50+ 200 ml
chevron-right-circle