Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Fisioreve Picături 20 ml

Fisioreve Picături 20 ml

Supliment alimentar pe bază de melatonină, cu mușețel și frunze de Melissa. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la adaptarea pentru modificarile de fus orar. Extractele de musetel si melisa ofera ajutor de relaxare, intr-un mod fiziologic si natural, favorizand somnul. Ingrediente: Melatonină 1mg, mușețel 3.2 mg si Melissa 2 mg din care acid rozmarinic 0.08 mg. Fara gluten si lactoza . Mod de utilizare: Se recomanda administrarea ca atare sau diluata in putina apa sau lapte caldut. Adulti si copii peste 3 ani: 4 picături corespund la 1 mg de melatonină. Agitați flaconul înainte de utilizare. Precautii: Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. A se pastra sub 25 grade.

Acest produs Fisioreve Picături 20 ml din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

71.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere copii Polarizen F8147 C6
Lac vegan de unghii Blanc, 10ml, Charlotte Bio
Oral B Periuta Electrica copii Cutie
PROPOLIS C IMUNOCOMPLEX SIROP X 100ML
Avene Men Gel pentru Ras, 150ml
Cosmopharm Antiartritic, 30 capsule
JOHNSONS BABY LOTIUNE SPALARE CU LEVANTICA 500ML
Alevia Ginseng siberian 250mg pachet 30 comprimate+30comprimate
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 81
chevron-right-circle