Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Femiplante 30 capsule Schaper...

Femiplante 30 capsule Schaper & Brummer

Medicament tradiţional din plante folosit pentru tratamentul simptomelor ce apar în zilele dinaintea menstruaţiei (sindrom premenstrual). Produsul este un medicament tradiţional din plante. Indicaţia pentru acest medicament este bazată exclusiv pe folosirea îndelungată de-a lungul timpului. Substanţa activă este extract uscat de fruct de scai de tufă mare. O capsulă conţine 4,0 mg de extract uscat de fruct de scai de tufă mare. Mod de administrare: Administrare orală. Capsulele se administrează nemestecate, cu suficient lichid (aproximativ 1 pahar cu apă). La adulti o capsulă/zi. La copii şi adolescenţi sub 18 ani nu este recomandată. Precautii: Nu utilizaţi Femiplante dacă sunteţi alergic la substanţa activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Înainte să utilizaţi Femiplante, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Femiplante nu trebuie administrat în timpul sarcinii sau alăptării.

Acest produs Femiplante 30 capsule Schaper & Brummer din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Picaturi Suedeze Dr Racz, 500 ml, Parapharm
Digestie usoara, 30 capsule, Fares
Ceai frunze de senna, 50g, Fares
Crazy Madara 365 de purtari 2 lentile/cutie
Multiminerale, 30 tablete, Cosmopharm
Tetina din silicon pentru hrana densa 6 luni+, 2 bucati, Canpol babies
Forcapil anti caderea parului, 30 comprimate
Masca tip servetel cu retinol, 25 g, OOTD
Ser fata Vitamina C 15%, 30ml, Revuele
chevron-right-circle