Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pediakid Gommes Sommeil 60 jeleuri

Combină extracte de plante, selectate pentru proprietățile lor recunoscute și pentru acțiunea lor de a promova somnul și odihna nocturnă (Tei). Imbunatateste calitatea somnului (Melisa, mușețel, păducel) și promoveaza relaxarea (Mușețel). Fara gelatina, gluten, lactoza si nu contine conservanti artificiali, arome sau coloranti. Facilitează adormirea ușoară a copilului si evită trezirile nocturne. Nu dă somnolență diurnă. Compozitie: - extracte hidroglicerinate de plante (Flori de portocal, Lavandă, Romaniță, Roiniță, Măghiran, Păducel), - minerale (Magneziu, Mangan şi Fosfor), - nectar de Agave, - fibre prebiotice de Acacia, - concentrat natural de cireșe. Lavanda este recunoscută pentru efectul relaxant. Extractul de flori de portocal, mușețel, măghiran, roiniță și păducel ajută la inducerea și menținerea unui somn reparator. Mod de administrare: Potrivit pentru copii de la 3 ani, cate 2 jeleuri pe zi, seara dupa cina. Acest produs poate fi folosit si de adulti cu varsta peste 15 ani.

Acest produs Pediakid Gommes Sommeil 60 jeleuri din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rezerva Gel de curatare Bio, 400 ml, Mustela
Orteza corset lombosacral cu atele nemetalice marimea S, 1 bucata, Orthomed
HYLLAN NATALVIT PROFOLIC 60 COMPRIMATE
Crema grasa fortifianta Defence My Age Gold, 50ml, Bionike
Balsam de buze regenerant cu unt de shea, 5g, BeBio
ISOSTAR RELOAD ENERGYBAR 3X40G
Deodorant antiperspirant roll-on, 75ml, Clinique
Triomicin, 60 comprimate, Dacia Plant
COREGA DUBLA PUTERE 30 TABLETE EFERVESCENTE
chevron-right-circle