Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Anticadere
  6. /
  7. Swedish Collagen Deluxe Lichid...

Swedish Collagen Deluxe Lichid Hidrolizat Marin 12.500 mg 20 fiole

Compozitie: - Colagen hidrolizat de tip 1 și 3 (de proveniență marină): 12 500 mg, - Aminoacizii: L-glicină, L-prolină, L-alanină, L-hidroxiprolină, Acid L-glutamic, L-arginină, Acid L-aspartic, L-serină, L-lizină, L-leucină, L-valină, L-treonină, L-fenilalanină, L-izoleucină, L-hidroxilizină, L-metionină, L-histidină, L-tirozină, L-cisteină, - MSM (Metilsulfonilmetan): 125 mg , - Vitamina C (Acid L-ascorbic): 120 mg, - Acid Hialuronic (Hialuronat de sodiu): 75 mg, - Vitamina B5 (D-Pantotenat de calciu): 50 mg, - Siliciu (Dioxid de siliciu): 25 mg, - Zinc (Gluconat de zinc): 10 mg, - Vitamina B7 (Biotină): 5000 mcg , - Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină ): 1.4 mg, - Seleniu (Selenit de sodiu): 55 mcg, - Vitamina D3 (Colecalciferol): 30 mcg,, - Vitamina B12 (Metilcobalamină): 7.5 mcg. - Nu contine: zaharuri, gluten, soia, ouă, nuci, lactoză. Proprietati: Hidrateaza pielea din interior catre exterior. Incetiniste procesul de imbătrânire a pielii. Ajuta la reducerea celulitei. Contribuie la regenerarea parului si a unghiilor. Favorizeaza funcționalitatea oaselor, articulațiilor și a mușchilor, Contribuie la diminuarea durerilor articulare (generate de afecțiuni articulare precum artrită, artroză, gonartroză, coxartroză sau afecțiuni reumatice). Mod de utilizare: Se consumă o fiolă (25 ml) pe zi. Fiola se poate administra direct sau se poate combina cu un pahar de apă sau cu o băutura preferată.

Acest produs Swedish Collagen Deluxe Lichid Hidrolizat Marin 12.500 mg 20 fiole din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

176.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 75 - Summer Fig
Punga urinara copii
Gola&Voce lamaie si miere de manuka fara zahar NutriDef, 20 dropsuri, Nutrileya
Balsam special antimatreata grasa cu scoarta de salcie, 150ml, Rausch
Gel hidratant pentru ten normal si mixt Hydro Boost, 50 ml, Neutrogena
Ciorapi compresivi medicinali pana la coapsa 70 DEN - Negru, L
Rame ochelari de vedere dama Michael Kors MK4103U 3006
Pasta de dinti Carbon+, 75ml, Woom
Sampon pentru par uscat cu aloe si brusture, 250ml, VivaNatura
chevron-right-circle