Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Picioare si Unghii
  6. /
  7. Biotrade Maxi Balsam Unghii...

Biotrade Maxi Balsam Unghii 15 g

Acțiune Întăreşte unghiile. Hrăneşte în profunzime unghia care crește. Hidratează şi înmoaie cuticulele. Pentru unghii sănătoase şi rezistente. Maxi Balm menţine unghiile mai frumoase şi sănătoase, prevenind fragilitatea, stratificarea şi casarea unghială. Balsamul poate fi folosit în diverse stări de modificare ale unghiilor, deoarece conţine o substanţă antibacteriană şi antifungică. Maxi Balm este ideal pentru refacerea şi menţinerea echilibrului natural al unghiilor, păstrându-le sănătoase, netede şi strălucitoare. Maxi Balm este potrivit pentru prevenirea deshidratării patului unghial, rezultată prin aplicarea și îndepărtarea frecventă a lacului de unghii. Indicații Pentru unghii casante, cu tendinţă la exfoliere şi rupere. În caz de afectare a lamei unghiale, ca urmare a utilizării acrilului şi a gelului de unghii. Pentru unghii afectate de infecţii - pentru accelerarea creşterii unghiei noi, sănătoase. Mod de utilizare Aplicaţi de două ori pe zi pe suprafaţa lamei unghiale şi până la prima articulaţie a degetului. Utilizarea recomandată: minim 4 săptămâni. Atenție: Daca apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Daca acestea nu se rezolva în 3 zile, efectuați un consult dermatologic. Prezentare 15 ml

Acest produs Biotrade Maxi Balsam Unghii 15 g din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Soflens Daily Disposable unica folosinta 30 lentile/cutie
Sampon organic cu miere si galbenele pentru utilizare frecventa, 500ml, Biosince 1975
LOVI Suzeta Silicone Dynamic Buddy Bear 22/862, 0-2 luni, 2 bucati
Orofar 1mg x 24
Talpite arctic cu zmeura si afine, 20g, Bear
Myoops, 30 comprimate, Fidia Farmaceutici
Himalaya Septilin sirop 200ml
Tratament Corector Riduri - Ochi, Buze, Frunte
Vitamina D3 Naturala 5000 UI, 60 capsule vegetale, Herbagetica
chevron-right-circle