Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Inmupec Defens 20 fiole...

Inmupec Defens 20 fiole buvabile Marnys

Compozitie: Cătină, Echinacea, Soc, Riboflavina, Acid folic, Vitamina C, Vitaminele: B1, B6, B12, E. Produs Vegan îndulcit cu Ștevie. Nu conține gluten, lactoză sau organisme modificate genetic. Proprietati: Asigură scurtarea perioadelor de gripă sau răceală și accelerarea recuperării. Are proprietăți puternice antivirale și consolidează sistemul de apărare a organismului. Echinacea și vitamina C din compoziție acționează împreună pentru a combate infecțiile. Optimizează metabolismul în fața deficiențelor provocate de fluctuațiile de temperature. Are efect anti-inflamator și antibacterian. Oferă energie organismului și reduce protejează simptomele oboselii și extenuării. Cătina din compoziție ajută organismul să elimine toxinele. Diminuează stres-ul oxidativ și protejează în fața apariției afecțiunilor cornice. Grăbește vindecarea rănilor și a leziunilor minore. Extractele de Cătină și de Soc ajută la ameliorarea tusei și a febrei în timpul perioadelor de gripă sau răceală. Efectul anti-oxidant și anti-inflamator al Vitaminelor C și E protejează căile respiratorii. Efectul antiviral al Vitaminei C ajută la scăderea incidenței gripei și răcelii. Este potrivit pentru consumul de către persoanele vegane. Mod de administrare: 1 fiola pe zi inainte de micul dejun. Se agita bine inainte de consum. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se depozita la loc racoros.

Acest produs Inmupec Defens 20 fiole buvabile Marnys din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Casetă Cadou Aslavital Mineralactiv: Cremă Hidratantă și Fiole Cu Colagen
AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit
Sapun lichid natural cu lavanda si cuisoare, 1000ml, Sabio
Dermotis Echinaceea, 50 ml
VITREOCLAR ORO 30STICK-URI
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2986 001
Centura abdominala postoperatorie - 3
Lansinoh Protectoare mamelon, 20 mm, 2 bucati
Cartilaj de Rechin, 30 capsule, AdNatura
chevron-right-circle