Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Swedish Collagen Repair Hidrolizat...

Swedish Collagen Repair Hidrolizat 10.000mg 500 ml

Compozitie: Colagen hidrolizat 10000mg, Aminoacizii: L-glicină, L-prolină, L-alanină, L-hidroxiprolină, Acid L-glutamic, L-arginină, Acid L-aspartic, L-serină, L-lizină, L-leucină, L-valină, L-treonină, L-fenilalanină, L-izoleucină, L-hidroxilizină, L-metionină, L-histidină, L-tirozină, L-cisteină, MSM (Metilsulfonilmetan): 125 mg, Acid hialuronic 50 mg, Vitaminele C, D3, B5, B6, B12, Biotina 5000 mg, Zinc 10 mg, Siliciu 25 mg, Seleniu 55mcg, Ceai verde, aloe vera, Gust natural de fructe de padure, Nu contine: zahar, gluten, soia, ouă, nuci, lactoză. Proprietati: Hidrateaza pielea din interior catre exterior. Incetiniste procesul de imbătrânire a pielii. Menține elasticitatea și fermitatea pielii. Întărește părul și unghiile. Ajuta la reducerea celulitei. Contribuie la regenerarea parului si a unghiilor. Favorizeaza funcționalitatea oaselor, articulațiilor și a mușchilor, Contribuie la diminuarea durerilor articulare (generate de afecțiuni articulare precum artrită, artroză, gonartroză, coxartroză sau afecțiuni reumatice). Mod de administrare: Se consumă 25 ml pe zi. Puteți adăuga cei 25 ml într-un pahar cu apă si apoi beți conținutul, în funcție de preferințe. Folosiți cupa pentru dozaj cu gradatii (5, 10, 15, 20 ml) inclusă în pachet. Precautii: Nu se recomanda persoanelor sub 18 ani. A se depozita la loc ferit de caldura. Dupa deschidere se depoziteaza in frigider.

Acest produs Swedish Collagen Repair Hidrolizat 10.000mg 500 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

137.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton cu cacao si nuca de cocos raw vegan, 35g, Nakd
Vopsea de par permanenta Natura Nr. 6.34, 115ml, Loncolor
Himalaya,Tentex Royal pentru performanta sexuala, 10 capsule
Cremă Anti-age Intens Restructurantă
Ser hidratant pentru ochi Volufiline, 30ml, Pittoresco
Doppelherz Aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu 30 Comprimate + 10 Comprimate Cadou
Termometru digital cap flexibil, PRO-04, B.Well
SECOM BUILD-YOUR-JOINTS 30 CAPSULE VEGETALE
Crema protectie solara pentru bebelusi cu SPF50, 100ml, Gamarde
chevron-right-circle