Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Revox B77 Just Azelaic...

Revox B77 Just Azelaic Acid 10% 30 ml

Produsul exfoliază delicat tenul și deblochează porii încărcați, ajuta la minimizarea petelor intunecate si a semnelor de imbatranire. Acționează prin reducerea acneei, a petelor roșii cauzate de inflamația tenului și a semnelor de îmbătrânire prematură conferind tenului un aspect neted. Este un ser ideal pentru tenul cu impurități, neuniform, lipsit de luminozitate, obosit, cu pete. Mod de utilizare: Pentru a menține tenul hidratat se recomandă utilizarea produsului împreună cu Revox Just Argan Oil 100% sau Just Blend Oil. Nu combinati cu alti acizi directi (Salicilic, AHA, Glicolic etc) sau retinoizi pentru a evita iritatiile. Pe perioada tratamentului și o săptămâna după încheierea acestuia se recomandă utilizarea unui produs cu factor de protecție. Precautii: A nu se aplica pe tenul iritat, expus la soare sau solar.

Acest produs Revox B77 Just Azelaic Acid 10% 30 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser tratament de noapte Night Restore, 30ml, Biovene
Paine integrala de secara, ovaz si in bio, 500g, Cereal Bio
MEDDO URINAR PENTRU BARBATI
Ser de fata Aha-Peeling Acid Glicolic 8%, 30ml, Bio Balance
Crema de fata Centella Uncented Recovery, 12ml, Purito
Gel hidratant pentru ten mixt si gras Azelac, 50ml, Sesderma
Crema anti-iritatii cu zinc, 150ml, Sanosan
Paste steline Nipiol, 300g, Plasmon
Ochelari de soare dama Polarizen AT8433 C1
chevron-right-circle