Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Koflet-H lamaie 12 comprimate...

Koflet-H lamaie 12 comprimate de supt Himalaya

Koflet pastile este un supliment alimentar din plante, imbogatit cu miere, cu rol benefic in mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator prin indepartarea efectelor nocive ale factorilor iritativi de la nivelul gatului. Contine: sucroza, sirop de glucoza, miere, extract din amestec de plante medicinale (pericarp de Terminalia chebula, parti aeriene din rizomi de Zingiber officinale - ghimbir si fructe de Piper longum - piper indonezian si Piper nigrum - piper negru, rizomi de Alpinia galanga, lemn de Acacia catechu), miere, lamaie, mentol, amestec de uleiuri esentiale (flori de cuisoare - Syzygium aromaticum, fructe de cardamom - Elettaria cardamomum, scortisoara - Cinnamomum zeylanicum). Utilizare: Adulti: 1 pastila de 3-4 ori pe zi. Nu se recomanda copiilor sub 2 ani.

Acest produs Koflet-H lamaie 12 comprimate de supt Himalaya din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta din silicon Dynamic Buddy bear pentru 0-2 luni, 2 bucati, Lovi
NUK Lant suzeta, diverse modele, 1 bucata
Scrub de corp cu zahar si zmeura Raspberry Cream, 250ml, Organic Shop
Dr. Max Drajeuri cu salvie fara zahar, 24 drejuri
Vopsea permanenta 7/41 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Pudra proteica cu aroma de ciocolata Bulk-XT, 4000g, Genius Nutrition
ZIAJA Masca de par cu proteine matase, 200 ml
Decasept propolis, 24 comprimate
URIAGE Keratosane 30 Gel-crema piele ingrosata, 75 ml
chevron-right-circle