Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ialoclean defense 14 plicuri...

Ialoclean defense 14 plicuri cu pulbere orodispensabila

IALOCLEAN DEFENSE este un supliment alimentar care conține Lactobacillus plantarum, acid hialuronic si Vitamina B6. Lactobacillus plantarum ajută la menținerea echilibrului florei intestinale. Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar IALOCLEAN DEFENSE contribuie la restabilirea florei microbiene fiziologice și la principalele mecanisme de apărare ale mucoasei prin susținerea funcționării normale a structurilor cheie cu rol de barieră, cum ar fi: mucusul și țesutul epitelial. Formula are atât un efect local la nivelul nazofaringelui, cât și un efect sistemic, contribuind la susținerea sistemului imunitar înnăscut și stimularea răspunsului imunitar dobândit, în plus nu afectează celelalte tulpini care alcătuiesc microbiomul uman. IALOCLEAN DEFENSE este prezent sub formă de pulbere orodispersabila, care trebuie dizolvată în gură. Este recomandat să administraţi un pliculeţ pe zi, de preferinţă seara înainte de culcare. Aromă de frișcă. IALOCLEAN DEFENSE este recomandat ca tratament adjuvant în infectii ale căilor respiratorii superioare, precum: otită, rinită, sinuzită, amigdalită, laringită, faringită.

Acest produs Ialoclean defense 14 plicuri cu pulbere orodispensabila din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

84.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MARIMER BABY IZOTONIC SPRAY NAZAL 100ML
Spray Natural Potent, 10ml, Naturalia Diet
Silimarina forte 9000mg 30 comprimate
Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Steaua Divina
Proteina vegana cu aroma de brownie chocolate, 750g, Weider
Gel de dus Midnight Blossom, 500ml, Lavish Care
Loţiune Spray 3 n 1 După Plajă Sun
Ser fortifiant cu jojoba bio pentru par uscat deteriorat Termo 230°C, 100ml, Yves Rocher
Crazy Space Blue 365 de purtari 2 lentile/cutie
chevron-right-circle