Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. GNC Magnesium 250 mg...

GNC Magnesium 250 mg 60 caramele

Magneziu are functii importante in organism. Pe langa sprijinirea oaselor si a dintilor, acesta este implicat si in sanatatea inimii, a nervilor și a muschilor scheletici ce au nevoie de magneziu pentru a funcționa optim. Are rol in productia de energie si este implicat in sinteza ADN si ARN. Caramelele contin citrat de magneziu, o forma de magneziu care este asimilat mai usor de catre organism, astfel incat sa obtineti beneficii maxime. Nu contin gluten si nici zahar. Fiecare caramea are aroma de capsuni si este impachetata individual. Mod de administrare: Una sau doua caramele pe zi.

Acest produs GNC Magnesium 250 mg 60 caramele din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

155.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cosmetic Plant Lotiune antiacnee cu extract de busuioc, 200ml
Ochelari de soare barbati Guess GU6971 52P
Crema de noapte antirid Norelift Chrono-Filler, 50ml, Noreva
Ulei de caise, 50ml, Ellemental
Decasept Propolis 24 comprimate de supt
Lotiune de corp relaxanta, 500ml, La Maison Espagnole
Protectie solara Sunlight dry touch SPF 50+, 50ml, Ivatherm
Holika Holika Fresh moisturizing Masca efect calmant 99% aloe vera, 23 ml
Lotiune pentru par Perfect Hair Fill-Up, 150ml, La'dor
chevron-right-circle