Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosinus 60 ml spray nazal

Formează un film pe suprafața mucoaselor, o barieră împotriva penetrării substanțelor alergene. Utilizarea regulată ajută la menținerea sănătății membranelor mucoasei nazale și a sinusurilor paranazale. Compozitie: Se bazează pe extracte naturale și uleiuri de plante, cu acțiune antibacteriană si hidratanta. Extractul de Chodrus crispus și Beefstaek sprijină umiditatea naturală a foselor nazale, înmoaie membranele mucoasei și au impact asupra regenerării naturale a funcțiilor de apărare a sinusurilor. Uleiul de mentă are rol de auto-curățare a zonelor sinusurilor superioare, de lichefiere a secreției ce eliberează rapid nasul înfundat și îmbunătățește respirația. Glicerina hidratează și îngrijește mucoasele iritate. Uleiul de mentă are o acțiune antimicrobiană suplimentară. Acesta poate fi utilizat in iritatii ale mucoaselor nazale și a sinusurilor, cauzate de aer condiționat, aer uscat, temperaturi ridicate sau scăzute, alergeni, poluanți. Util pentru igiena nazală la persoanele cu tendință la infecții recurente și rinită alergică. Mod de administrare: 1-3 doze in fiecare nara de 2-5 ori pe zi. A se agita inainte de folosire.

Acest produs Cosinus 60 ml spray nazal din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Farmec Benzi depilatoare pentru corp cu extract orhidee x 14 benzi
Proxelan, 10 supozitoare
IVATHERM AQUAFIL HYDRA COMPLEX GEL CREMA CONTUR OCHI 15ML
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1830 003
Gel matifiant cu extract de struguri versi si protectie sorala SPF50+, 50g, Frudia
Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si aroma naturala de coacaze, 65 g, Manuka Health
Periuta de dinti Kids Monster, Elgydium
Plasturi medii pentru tratament flictene, 5 plasturi, Urgo
HARTMANN HYDROCLEAN ADVANCE PANSAMENT 7.5X7.5CM X 10BUC
chevron-right-circle