Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Hidroreg Optim Mix- saruri...

Hidroreg Optim Mix- saruri de rehidratare, 10 plicuri Balkan Pharmaceuticals

Glucoza favorizează absorbția sărurilor și este o sursă de energie, care asigură necesitățile de bază ale organismului. De obicei, insuficiența de electroliți este consecința unor stări asociate cu pierderea lichidelor din organism, cum sunt: diareea, deshidratarea, febra, etc. Rehidratare orală în pierderi de lichide și minerale. Compozitie: glucoză anhidră citrat de sodiu clorură de sodiu clorură de potasiu Un plic conține: glucoză anhidră 6,75 g, citrat de sodiu 1,45 g, clorură de sodiu 1,3 g, clorură de potasiu 0,75 g; excipienți: aspartam (îndulcitor), aromă de lămâie. Mod de administrare: - Oral, indiferent de luarea meselor. Conţinutul unui pilc se dizolvă într-o jumătate de litru de apă fiartă şi răcită până la temperatura camerei. Soluţia preparată se va administra după fiecare scaun lichid, cu înghiţituri mici. Deshidratări uşoare şi moderate: cantitatea administrată depinde de greutatea corporală şi gradul de deshidratare; constituie 40-80 ml/kg corp. În caz de greţuri şi vomă soluţia se va administra în cantităţi mici, în doze repetate. La necesitate iniţial se va administra o cantitate mică de soluţie, cantitatea fiind majorată treptat în dependenţă de toleranţă. În timpul utilizării acestui produs pot fi administrate şi alte lichide, însă se vor evita soluţiile care conţin glucide, deoarece concentraţia mare de glucide poate accentua diareea. Prevenirea deshidratării: pentru preîntâmpinarea pierderilor de lichide din organism se administrează doze mai mici. Doza preparatului este dependentă de masa corporală şi constituie 5-15 ml/kg corp. (50-200 ml după fiecare scaun lichid). Administrarea soluţiei începe odată cu debutul diareii. De obicei se administrează nu mai mult de 3-4 zile și se sistează odată cu finisarea diareii. Prevenirea dereglărilor echilibrului hidro-electrolitic: în suprasolicitări termice și fizice, însoțite de transpirație abundentă, se administrează soluția cu înghițituri mici la apariția setei și se întrerupe pe măsura dispariției ei. Înainte de utilizare consultați medicul.

Acest produs Hidroreg Optim Mix- saruri de rehidratare, 10 plicuri Balkan Pharmaceuticals din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ciocolata neagra cu alune si 54% cacao cu stevia, 125g, Torras
HARTMANN DERMAPLAST ROTUND PLASTURI 200BUC
Secom Total Cleanse Colon, 60 capsule
Apa de parfum Noble Epine, 50ml, L'Occitane
Metiofitina, 15 comprimate, Althea Life Science
Gel de dus Sunflower, 300ml, L'Erbolario
Termometru digital cu varf flexibil TD-82, 1 bucata, Nord Italia
Hartmann RespoSorb Silicone 12,5 x 12,5 cm, 10 bucati
Novexpert Stop Bouton Expres Trio-Zinc 7 ml
chevron-right-circle