Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Paduden Junior 40 mg/ml...

Paduden Junior 40 mg/ml suspensie orală 100 ml Terapia

Substanța activa din Paduden Junior este ibuprofen. Fiecare ml de suspensie orală conține ibuprofen 40 mg. Ibuprofenul aparține unui grup de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).Acest medicament este indicat pentru tratamentul febrei și durerii de intensitate ușoară până la moderată la adulți și la copii cu vârsta peste 3 luni. Mod de administrare: Medicul dumneavoastră vă va indica durata tratamentului cu Paduden Junior. Paduden Junior este o suspensie pentru administrare orală. O seringă de 5 ml prevazută cu diviziuni exacte (gradată în trepte de la 0,25 ml până la 5 ml) este inclusă în ambalaj, pentru o dozare precisă. Utilizați întotdeauna seringa furnizată în ambalaj. Copii cu varsta intre 3 luni - 12 ani: 20 - 30 mg/kg. Adulți și adolescenți: 10 ml X 3 /zi (1200mg ibuprofen). Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Precautii: Nu luați Paduden Junior dacă sunteți alergic la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Înainte să luați Paduden Junior, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Nu este recomandat la femeile insarcinate si care alapteaza.

Acest produs Paduden Junior 40 mg/ml suspensie orală 100 ml Terapia din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Calciu Organic, 30 capsule, Herbagetica
Ceai de fructe Jamaica Exotic Bio, 80g, Pronat
Crema de fata V6 Hydra-Calm Effect, 30ml, Lovren
Baton proteic cu biscuiti si choco chip Mega Pro, 85g, Born Winner
Manson Nocturn, 10 comprimate, Alevia
Penseta dreapta Solingen, 1 bucata, Parsa Beauty
Dr. Max Drajeuri cu patlagina si cimbrisor, 24 drajeuri
Fiole Cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men
Cantuccini din spelta cu migdale Bio, 150g, Sommer
chevron-right-circle