Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sindolor gel 100 g

Prospect: Link ANM Compozitie si Mod de Ambalare Sindolor gel: Piroxicam 5 mg/g, lidocaina 20 mg/g, ciclobenzaprina 5 mg/g Sindolor gel 100 gr. Indicatii Indicatii Sindolor gel: Sindolor gel indicat pentru tratamentul afecţiunilor inflamatorii sau post-traumatice ale articulaţiilor si tesuturilor moi: -intinderi musculare, contracturi musculare (medicina sportiva) -entorse, contuzii (traumatisme) -afecţiuni ale meniscului, tenosinovite (afecţiuni inflamatorii) Contraindicatii - hipersensibilitate la piroxicam, acid acetilsalicilic, clorhidrat de ciclobenzaprina, lidocaina sau la excipienti - astm bronşic, polipoza nazala, angioedem sau urticarie provocate de antiinflamatoare nesteroidiene - trimestrul III de sarcina. Mod de administrare Pe pielea zonei dureroase se aplica 0,5-1 g de gel de 2 pana la 3 ori pe zi si se maseaza lejer. Durata tratamentului depinde de indicaţiile terapeutului si de rezultatul obtinut. Nu se administreaza copiilor sub 15 ani.

Acest produs Sindolor gel 100 g din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Justin Ray-Ban RB4165 622/6Q
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLL62 0Z42
Ceai eco pentru alaptare, 20 plicuri, 40 g, Neuners
Cremă Antirid Cu Acid Hialuronic Gerovital Men
URIAGE D.S. Gel de curatare dermatita seboreica, 150ml
CETEBE IMUNO-ACTIVE 60 CAPSULE
Sampon pentru par vopsit, 500ml, Ecoderma
Extract din muguri de Calin, 50ml, PlantExtrakt
Crema Botulinum Effect Botox Like, 50ml, La Cabine
chevron-right-circle