Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. CH-Alpha Plus Colagen Lichid...

CH-Alpha Plus Colagen Lichid 30 fiole

Contine Fortigel - Peptide bioactive de colagen imbogatite cu antioxidanti si optimizate prin tehnologie enzimatica de fractionare. Colagenul bioactiv Fortigel de inalta calitate care este compatibil cu tesuturile proprii, un concept revolutionar pentru sanatatea articulatiilor. Gratie formei sale lichide este foarte usor absorbit de catre organism. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, ligamentelor, gingiilor, pielii, dintilor si a sistemului osos. Seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stersului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar. Beneficii: - Sustine refacerea cartilajelor deteriorate; - Stimuleaza formarea de noi condrocite ( celule cartilaginoase); - Ajuta la reconstructia matricei conjuctive extracelulare; - Mareste concentratia de colagen; - Sustine sanatatea articulatiilor, a coloanei vertebrale, oaselor, ligamentelor, tendoanelor, muschilor, vaselor de sange, - Contribuie la reglarea metabolismului, la neutralizarea radicalilor liberi si a stresului oxidativ; - Fortifica sistemul imunitar, fortifica mobilitatea Mod de administrare: O fiola ( 25 ml) pe zi, care se bea in orice moment al zilei. Agitati fiola inainte de utilizare. Nu este necesara diluarea. Se recomanda o perioada de utilizare de cel putin 3 luni.

Acest produs CH-Alpha Plus Colagen Lichid 30 fiole din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

165.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema multifunctionala pentru psoriazis Psoritar-Intensive P, 50ml, Pharmaceris
Masca cu Bambus si Beta glucan, 7Days Plus, 1 bucata, Ariul
Rame ochelari de vedere dama Lucetti CH8351 C1
Nufăr Desfundat Ţevi şi Chiuvete
SECOM COLOSTRUM CU PROBIOTICE 90 TABLETE MASTICABILE
Ochelari de soare barbati Ray-Ban RB3588 901480
Glicemonorm ceai, 50g, Dacia Plant
Apa de gura cu carbune si efect de albire, 500ml, Ecodenta
Sampon delicat pentru descurcarea parului, 200 ml, Klorane Bebe
chevron-right-circle