Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ceai de Slăbit pentru...

Ceai de Slăbit pentru Digestie Ingreunată KUKER 30 gr

Ceai de slabit | Ceai laxativ | Phytolek Ceaiul laxativ Phytolek stimulează peristaltismul intestinal. Ceaiul laxativ Phytolek normalizează digestia lentă. Ameliorează disconfort gastrointestinal. Ingrediente: frunze de senna, coaja de catina, floare de trandafir, frunza de menta, Fructe de fenicul, rădăcină de lemn dulce, rădăcină de ghimbir. Recomandat pentru digestie îngreunată Mod de utilizare: Într-o ceașcă se toarnă 200 ml de apă clocotită peste un plic și se lasă la infuzat 10-15 min. Pt. eficacitate, se recomandă consumul a 2-4 cești pe zi. 20 de plicuri per cutie

Acest produs Ceai de Slăbit pentru Digestie Ingreunată KUKER 30 gr din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Extract gliceric alergocalmin, 50ml, AdNatura
Farmec balsam maini instant nutritiv, 150ml
Artiglio Gheara Diavolului, 50 capsule, Aboca
HARTMANN PERMAFOAM PANSAMENT SPUMA 10X10CM X 10BUC
Ceai verde bio, 15 plicuri, Vedda
Seminte de chia, 500g, Alevia
Scutece extra large Soft, 15+ kg, 16 bucati, PINE
Picaturi Suedeze Dr Racz, 100 ml, Parapharm
Crema ProVene®, 50g, PharmaGenix®
chevron-right-circle