Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Secom Guarana Seed Extract...

Secom Guarana Seed Extract 200mg x 60 capsule

Descriere: Guarana ajuta la functionarea normala a sistemului nervos central. Avantaje: contine extract standardizat din seminte de Guarana, 200mg/capsula, garantat 50% cafeina, 100 mg/capsula contine extract din seminte de Guarana, 100mg/capsula capsule vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane ajunge pana la 60 de zile de administrare Contribuie la: functionarea normala a sistemului nervos central: ajuta la imbunatatirea memoriei, atentiei si capacitatii de concentrare ajuta la reducerea durerilor de cap si a somnolentei cresterea energiei si vitalitatii, reducerea senzatiei de oboseala (stimuleaza glandele suprarenale) reducerea poftei de mancare stimularea metabolismului si a arderilor celulare (efect termogenic) cresterea diurezei Compozitie: Guarana (Paullinia cupana)(extract standardizat din seminte)(garantat 100mg [50%] cafeina) 200mg, Guarana (Paullinia cupana)(seminte) 100mg. Mod de administrare: Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Continut: 60 cps vegetale

Acest produs Secom Guarana Seed Extract 200mg x 60 capsule din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

84.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Repelent Pentru țnțari și Căpușe
Pasta de dinti antiplaca, 100 ml, Elgydium
Novexpert Brume Trio-Zinc 150 ml
Rame ochelari de vedere barbati Boss (S) 0734 KCQ
Spray repelent Multi-Insect, 100ml, Autan
Secom Dandelion (Papadie) 520mg, 100 capsule vegetale
LIVSANE PLASTURI HIDROCOLOIDALI 8BUC
Canah Faina Proteica de canep 300 g
Otet din cidru de mere nefiltrat, 250ml, Niavis
chevron-right-circle