Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Gripovit Max C Ghimbir,...

Gripovit Max C Ghimbir, miere, vitamina C 850mg x 10 plicuri

Ghimbirul - mentine sanatatea bronhiilor, ajuta la functionarea normala a cailor respiratorii si la respiratia normala, la mentinerea unor secretii optime in tractul respirator si sustine sistemul imunitar Vitamina C - contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar si la metabolismul energetic normal Mod de utilizare: 1-2 plicuri pe zi, dizolvate intr-un pahar de apa calda sau rece. Dupa putin timp, se amesteca si se consuma. Destinat adultilor 1 plic de 10g contine: vitamina C 850mg pulbere de miere poliflora 350 mg extract de rizom de Ghimbir 40 mg Greutate neta 100g 10 plicuri x 10g

Acest produs Gripovit Max C Ghimbir, miere, vitamina C 850mg x 10 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Detergent bio pentru vase cu parfum de migdale fara alergeni, 500ml, Safe
Ulei de dus Mango Kiwi, 300ml, Sabon
Gel micelar Eco Kombucha, 190ml, Lirene
Crema contur de ochi pentru lifting si fermitate Age Lift, 15 ml, Uriage
Lecitina 1200mg, 30 capsule, Alevia
Probleu, 10 capsule
Glicemonorm, 60 comprimate, Dacia Plant
Crema de corp Rose Tea, 200ml, Sabon
ACM Depiwhite gel contur ochi, 15ml
chevron-right-circle