Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sistem nervos si memorie
  4. /
  5. Nobiletil 20 fiole Marnys

Nobiletil 20 fiole Marnys

Beneficii: Supliment Lichid de Calitate Premium cu Absorbție și Eficiență Sporită Conține Acid Folic și Acid Pantotenic, două Vitamine din Complexul B cu activitate strâns legată de Funcția Cognitivă Îmbunătățește Memoria și Puterea de Concentrare Stimulează în mod Semnificativ Performanțele Intelectuale Îmbunătățește Semnificativ toate cele 5 Simțuri (Văz, Auz, Miros, Gust, Pipăit) Reduce Tulburările de Somn și Stările Depresive, prin conținutul bogat de neuro- nutrienți Este Compus din Energizanți Naturali foarte puternici (Lăptișor de Matcă și Nobiletină) Stimulează Nivelul de Energie al organismului Consolidează Sistemul Imunitar Previne Dezvoltarea Bolilor Cardiovasculare Îmbunătațește Circulația Sangvină și Scade Presiunea Arterială Asistă Regenerarea Celulară pe cea a Țesuturilor Protejează Sistemul Respirator si Previne Infecțiile Acestuia Produs în Spania la cele mai înalte Standarde de Calitate Internaționale Nu conține organisme modificate genetic Avizat de Ministerul Sănătății din Romania pentru consum Ingrediente: Alte Ingrediente: apă deionizată, acid citric, ulei de măsline, conservant (sorbat de potasiu), aromă naturală Lăptișor de matcă 2000 mg ** Acid pantotenic 6 mg 100% Nobiletină– pulbere (Citrus depressa) 3.4 mg ** Acid folic 200 mcg 100% Administrare: Se consumă 1 Fiolă (11 ml) pe zi înainte de micul dejun.

Acest produs Nobiletil 20 fiole Marnys din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

107.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L'Erbolario Sampon si gel de dus pentru el Absinthium, 250ml
Crema anti-calus SheFoot, 75ml, SheCosmetic
Lapte pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca de la nastere 0-6 luni Pepti Syneo 1, 400g, Aptamil
MUSTELA SAMPON DELICAT PENTRU COPII 200ML
WET BRUSH PERIE DE PAR SHINE ENHANCER PENTRU STRALUCIRE NEGRU
Crema de zi Filler Antirid & Fermitate, 50ml, Yves Rocher
SELEZIN ACE COMPLEX 30 TABLETE
Cana Sippee cu protectie Bacshiled™ pentru +6 luni Roz, 300ml, Tommee Tippee
Sampon uscat cu finisare mata Refresh It Dry Shampoo, 180ml, Londa Professional
chevron-right-circle