Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Vitamina C 1000 mg...

Vitamina C 1000 mg Lipozomala 20 fiole Marnys

Beneficii: VIT-C 1000 din gama MARNYS® este singurul supliment prezent pe piață care oferă o formulă exclusivă bazată pe Vitamina C Lipozomală sub formă lichidă în fiole cu tehnologie avansată de eliberare. Această formulă asigură o mai mare stabilitate și biodisponibilitate, comparativ cu alternativele tradiționale. *Comparativ cu Vitamina C standard, suplimentele lipozomale asigură o disponibilitate ridicată la nivel sangvin, datorită conținutului de fosfolipide din VIT-C 1000 din gama MARNYS®, care permit absorbția intestinală, protejând Vitamina C de acizii din stomac (Davis, 2016; Kirby,1991). *VIT-C 1000 din gama MARNYS® este recomandată în special adulților care doresc un supliment de Vitamina C cu un grad de absorbție foarte ridicat. Acesta contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, în special în perioadele de iarnă sau la schimbările dintre anotimpuri. De asemenea, protejează celulele în fața deteriorării oxidative. *VIT-C 1000 din gama MARNYS® sub formă de fiole buvabile este un supliment inovativ, convenabil și sigur. Fiolele asigură calitatea ingredientelor și stabilitatea produsului pe întreaga durată a valabilității acestuia. *Vitamina C este un antioxidant foarte puternic și esențial, care contribuie la sute de procese din corpul nostru. Aceasta nu se administrează doar atunci când apar primele semne ale unei răceli sau a unor afecțiuni. Este importantă și vitală în majoritatea funcțiilor corpului uman, dar și în procesele de vindecare, fiind necesară în orice moment. Varianta lipozomala reprezintă incapsularea Vitaminei C în vezicule microscopice numite lipozomi. Aceste micro "picături" au forma sferică și învelișul format din 2 straturi de acizi grași, protejând astfel vitamina c până este absorbită. Datorită dimensiunii mici, care poate fi măsurată în nanometrii, lipozomul are o absorbție crescută Ingrediente: Vitamina C Lipozomala 1000mg Administrare: Se administrează o fiolă pe zi înainte de micul dejun. Se agită înainte de administrare. Produsul este foarte concentrat astfel că nu este nevoie să consumați mai mult decat doza zilnică.

Acest produs Vitamina C 1000 mg Lipozomala 20 fiole Marnys din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

86.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 7/7, 60ml, Londa Professional
SENI SUPER TRIO SMALL SCUTECE INCONTINENTA 10BUC
Biscuiti vegani cu migdale si prune, 40g, Rusani
Sebamed Baby, Crema dermatologica extra delicata, 50 ml
Multivitamine pentru femei cu 147 de ingrediente, 500ml, Swedish Nutra
Set ecologic pentru fata si corp Ultimate Bath, 1 bucata, So Eco
Balsam de par Mega-Rich, 235ml, Peter Thomas Roth
Chipsuri cu sare de mare Sweet Potato, 110g, Terra
Gel cremos pentru curatare faciala Migdale Power Of Plants, 150ml, Lirene
chevron-right-circle