Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Hylo gel Picaturi Lubrefiante...

Hylo gel Picaturi Lubrefiante 10ml

La ce este folosit HYLO GEL? Pentru lubrifierea terapeutica intensiva a suprafetei oculare, in cazuri mai severe si persistente de uscaciune,dar si dupa interventii chirurgicale oftalmologice. Cand se foloseste HYLO GEL? Hylo Gel contine sarea de sodiu a acidului hialuronic ,o substanta naturala ce este gasita in ochi,dar si in alte parti ale corpului.Proprietatea sa cea mai importanta este ca formeaza un film hidratant si lubrifiant stabil si de lunga durata pe suprafata oculara fiind greu de indepartat.Proprietatile sale bioadezive protejeaza corneea si conjunctiva ,iar impreuna cu lacrimile fiziologice asigura o glisare usoara a pleoapei pe suprafata ochiului, Datorita interventiilor chirurgicale oftalmologice sau a vatamarilor oculare ,secretia fiziologica lacrimala poate scadea.Este necesara o hidratare suficienta si continua pentru regenerarea tesutului ocular superficial. Flaconul contine 10 ml solutie ,adica echivalentul a 300 de picaturi . Mod de folosire: Instilati o picatura de trei ori pe zi ,in fiecare ochi

Acest produs Hylo gel Picaturi Lubrefiante 10ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

102.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZDROVIT CA+MG+ZN+VIT C 50 COMPRIMATE
Pireu mere-rosii-curmale Eco, 120g, Mogli
Masca de par reparatoare, 500ml, La Maison Espagnole
Rame ochelari de vedere dama Police VPLG28 06SC
INOFOLIC 30PLICURI
Ochelari de soare barbati Guess GU00066 20B
Gainer proteine zer Gain Bolic 6000 ciocolata, 1000g, Olimp Sport Nutrition
Mascara Glam & Doll Sculpt & Volume 010 - Black, 9.5ml, Catrice
Spray dezinfectant pentru maini Alchosept, 500ml, Klintensiv
chevron-right-circle