Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Fervex Durere si Febra...

Fervex Durere si Febra Vitamina C 330mg/200mg 20 cpr efervescente

Fervex durere și febră Vitamina C conţine paracetamol şi acid ascorbic. Paracetamolul are efect analgezic (ameliorează durerea), antipiretic (reduce temperatura corpului în caz de febră). Vitamina C este o vitamină solubilă în apă, esenţială organismului. Indicatii: Fervex durere și febră Vitamina C 330 mg / 200 mg comprimate efervescente este indicat in tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara pana la moderata sau/si al starilor febrile , cum sunt dureri de cap, stari gripale, dureri dentare, dureri musculare, dureri menstruale. Substante active: Paracetamol si acid ascorbic. Mod de administrare: Adulţi şi adolescenţi cu greutatea peste 50 kg (peste 15 ani) doza recomandată este de 2 comprimate efervescente pe administrare, şi se va repeta la nevoie după un interval de minim 4 ore, fără a depăşi 9 comprimate efervescente pe zi. Precautii: Înainte să luaţi Fervex, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original

Acest produs Fervex Durere si Febra Vitamina C 330mg/200mg 20 cpr efervescente din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ROTTA NATURA Ulei de Krill, 90 capsule
Lapte praf ProFutura 2 Duo Biotik, 6 - 12 luni, 800 g, Aptamil
CBD Skin Relief cu canabidiol + apa de hamamelis + vitamina c stabilizata + vitamina B3, 7 fiole, Marnys
MacuShield Original+, 90 capsule
Ceai Ginosept, 20 plicuri, Fares
Seminte de dovleac, 100g, SanoVita
Crema coloranta GoCrazy Nr. C96, 100ml, Loncolor
Secom Lipotropic 1000 plus, 100 capsule
Cafea boabe Belgian Praline, 200g, Evolet
chevron-right-circle