Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Cetebe Imuno-Active x 30...

Cetebe Imuno-Active x 30 capsule

Organismul uman nu este capabil sa stocheze vitamina C mai multe de cateva ore, iar Cetebe a fost creat pentru a asigura concentratii constante de vitamina C in sange si in tesuturi pe parcursul a 8 ore. Cetebe Imuno-Active contine Vitamina D3, Zinc si granule cu eliberare prelungita pe baza de vitamina C. Compozitie: Fiecare capsula contine 300 mg vitamina C, 10 mg Zinc, 10 uq Vitamina D3 si excipienti. Administrare: Consumul zilnic o capsula pe zi, capsulele se inghit cu apa, fara a fi mestecate. Indicatii: - pentru persoanele cu imunitate scazuta - persoanele cu deficit de Vitamina C, Vitamina D3, Zinc - inainte si in timpul sezonului rece - in timpul perioadelor de activitati fizice si intelectuale intense.

Acest produs Cetebe Imuno-Active x 30 capsule din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ghete sport ortopedice copii - 23
BABY NOVA BIBERON CU GAT LARG FARA BPA 150ML
Crema de maini regeneranta peach Body & Mind, 50ml, Lirene
Lotiune tonica pentru pori dilatati Pore Purifying Toner, 250ml, Skinmiso
Pulsoximetru OXY 300, 1 bucata, Microlife
Ahava Lotiune tonica Time to Clear, 250ml
Test de saliva rapid Antigen cu aur coloidal JoyBio
Vibrator Nova 2 Rabbit Roz, 1 bucata, We-Vibe
IVATHERM Sunlight Crema hidratanta pentru fata SPF 50+, 50ml
chevron-right-circle