Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Test Rapid Heliobacter Pylori...

Test Rapid Heliobacter Pylori Antigen (Materii Fecale) Autotestare 1 Test

Conținut 1 casetă test rapid ambalat individual 1 dispozitiv de prelevare probe fecale, cu tampon de extracție Pipetă plastic pentru picurare probă Instrucțiuni de lucru Este un test imunocromatografic bazat pe reacția sandwich dintre anticorpii anti-H. Pylori aflați pe o membrană de nitroceluloză și antigenele H. Pylori prezente în proba umană de fecale. Prezența acestor antigene în probele umane de fecale este indicată de apariția unei linii roșii în zona în care se află anticorpii anti-H. Pylori. Fiecare dispozitiv de testare are o fereastră de citire (în care se află linia de control și linia de test) și o fereastră de depunere probă.

Acest produs Test Rapid Heliobacter Pylori Antigen (Materii Fecale) Autotestare 1 Test din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vitamina C 1000 mg 30 comprimate filmate Balkan Pharmaceuticals
DACIA PLANT Tinctura sunatoare, 50 ml
Niavis Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica BIO, 60g
Rhodiola+C, 30 capsule, Parapharm
Crema de fata cu tenta aurie SPF 50 Derma+ Sun, 50ml, Gerovital
Farmec crema maini efect instant, 100ml
Dormax, 14 capsule, Actafarma
Plasturi acnee Wonder Releaf Centella Spot, 51 bucati, Purito
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N3.0
chevron-right-circle