Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Homepage - Produse noi
  4. /
  5. Minunino Protector 100ml sirop

Minunino Protector 100ml sirop

Compozitie pentru 100ml sirop: - 1,486g concentrat de suc de fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum); - 0,492g concentrat de suc de fructe de Zmeur (Rubus idaeus); - 0,1g extract din fructe de Măceş (Rosa canina) cu 50% vitamina C; - 0,030g extract din muguri florali de Salcâm-japonez (Saphora Japonica), cu 95% Rutin. Proprietati: Fructele de coacăz negru conţin: - vitamina C benefică pentru creşterea imunitaţii organismului; - flavonizide și antociani, care au efect antioxidant; - potasiu, ajută la buna funcţionare a creierului; - vitamine din grupul vitaminelor B care ajută la convertirea alimentelor în energie; Fructele de Zmeur conţin: - mangan, magneziu, cupru și potasiu care mentin functionarea optima a sistemului imunitar Fructele de Măceş au rol de: - tonifiere; - energizare si vitaminizare; - revigorare si remineralizare; - a asigura o imunitate crescuta. Rutinul protejează organismul de radicalii liberi, extrem de nocivi pentru imunitate. Vitamina C contribuie la: - metabolismul energetic normal; - funcţionarea normală a sistemului nervos şi imunitar; - protejarea celulelor ȋmpotriva stresului oxidative; - reducerea oboselii; - ajută la funcţionarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, pielii, dinţilor şi a gingiilor Mod de administrare : Copii cu vârsta de la 6 luni până la 1 an: ½ linguriţă (2,5 ml) de 3 ori pe zi Copii cu vârste intre 1 si 3 ani: 5 ml (1 linguriţă) de 3 ori pe zi Copii cu vârste intre 3 si 6 ani: 7,5 ml (1,5 linguriţe) de 3 ori pe zi Adulţi: câte 1 lingură (10 ml) de 3 ori pe zi Precautii: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Conține îndulcitor. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu diabet zaharat sau cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. După deschidere, a se păstra la frigider şi a se consuma în maximum 28 de zile.

Acest produs Minunino Protector 100ml sirop din categoria Homepage - Produse noi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tetina cu debit pentru hrana consistenta Natural Response, 6 luni+, 2 bucati, Philips Avent
Serum concentrat pentru fata Pro Collagen, 30ml, Dr. Grandel
Sirop natural de visine presat la rece, 520ml, Steaua Divina
Vopsea de par permanenta 9/16 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Fond de ten cu SPF 20 Serum Foundation WN 04 Bone Even Better Clinical, 30ml, Clinique
Paste din grau dur tricolore Zoo Bio, 250g, Dalla Costa
Jucarie pentru patut sau carucior Pastel Friends, 1 bucata, Canpol babies
Masca pentru luminozitate cu miere, 19g, Missha
Sapun lichid Lavanda refill. 750ml, Natura
chevron-right-circle