Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Cupa Menstruala Sublima Cup

Cupa Menstruala Sublima Cup

SUBLIMA CUP este confectionata din silicon de inalta calitate, utilizat pentru produsele de ingrijire personala, pentru sugari sau pentru industria medicala. Beneficiile cupei menstruale Sublima Cup: Sanatoasa – Sublima Cup este prietenoasa cu corpul tau, nu contine niciun fel de produse chimice, nu afecteaza flora vaginala sau PH-ul natural, contribuind astfel la mentinerea unei stari optime a zonei intime. De asemenea, cand utilizezi Sublima Cup in locul tampoanelor sau absorbantelor, dispar mirosurile neplacute si simti o senzatie de prospetime! Practica – ofera protectie maxima si confortabila, pentru 8 ore si mai mult (in functie de abundenta fluxului) si se poate utiliza in timpul oricarei activitati – sport, plaja, inot, calatorii, la serviciu, dar si in timpul somnului! Economica – alegand Sublima Cup scapi practic de costurile lunare pe care le-ai avea cu celelalte produse specifice (de ex. tampoane sau absorbante), economisind astfel, pe durata utilizarii cupei menstruale, o suma semnificativa de bani! Ecologica – utilizand Sublima Cup contribui la diminuarea poluarii mediului inconjurator cu cantitati uriase de deseuri nereciclabile, provenite de la celelalte produse de igiena intima! Specificatii: Diametru: 41 mm Lungime cupa: 50 mm Lungime codita: 16.5 mm Volum total: 23 ml Continut pachet: cupa menstruala Sublima Cup saculet din bumbac 100% – pentru pastrarea cupei instructiuni de utilizare

Acest produs Cupa Menstruala Sublima Cup din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

103.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai musetel flori, 40 g FARES
Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane
Vopsea de par permanenta Palette Intensive Color C10 (10-1) Blond argintiu gheata, 110ml, Schwarzkopf
Cotiera cu tampoane de presiune L, 1 bucata, Futuro
Balsam pentru par vopsit cu otet de zmeura, 200ml, Yves Rocher
Spray deodorant pentru picioare 24h, 150ml, Efasit
Crema de fata iluminatoare Bio-Intense Glutathione, 30ml, Medi-Peel
BB cream pentru pielea cuperozica cu roseata cu SPF 30 Rosederm, 40ml, Ivatherm
Gastrocalm, 60 comprimate, Dacia Plant
chevron-right-circle