Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Colargol 1% Solutie 10ml...

Colargol 1% Solutie 10ml Farmacia Indrafarm

Descriere: Colargolul este o asociere de argint coloidal cu substante proteice, antiseptic pentru mucoase. Spre deosebire de un antibiotic – la care bacteria poate dezvolta rezistenta, argintul actioneaza continuu si sigur atat asupra bacteriilor cat si virusurilor. Recomandam utilizarea mai ales in cazul bebelusilor si al copiilor. Indicatii de utilizare: Infectii ORL ale cailor superioare, cu diverse bacterii sau virusuri, rinite, inflamatii ale sinusurilor paranazale. Mod de administrare: UZ EXTERN A se agita flaconul inainte de fiecare utilizare. Se administreaza 1 - 2 picaturi x 3 ori / zi, maxim 5 zile consecutiv, dar nu pe pielea deteriorata, cu rani deschise. Administrarea se face dupa curatarea temeinica a nasului cu ser fiziologic si aspirarea mucozitatilor. Se administreaza la copii de peste 3 ani. Compozitie: argint coloidal, apa distilata. Mod de prezentare: Flacon de 10ml prevazut cu picurator. Depozitare: A se pastra la loc racoros, ferit de lumina si caldura, la temperaturi de maxim 250C, in ambalajul original. Depozitați produsul la loc ferit de campurile magnetice intense si de lunga durata (ex.: cuptor cu microunde, aparate electronice). Dupa utilizare nu aruncati recipientul in mediul inconjurator. IMPORTANT!!! Nu utilizati produsul dupa data de expirare indicata pe ambalaj. Data expirarii se refera la produsul sigilat si depozitat corespunzator. Dupa desigilarea flaconului, continutul acestuia se utilizeaza in maxim 12 luni.

Acest produs Colargol 1% Solutie 10ml Farmacia Indrafarm din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai alb cu aloe vera, 17 plicuri, Yogi Tea
Crema antirid de noapte Hyaluronic 3D, 50 ml, Elmiplant
Parapharm Picaturi Suedeze Dr Racz, 100ml
Bepanthen 5% Unguent 100 g
Ulei esential de Roinita, 10ml, Solaris
Avene Lotiune Micelara 500 ml
Pachet Magneziu Marin, 60 + 30 capsule, AdNatura
RENE FURTERER BALSAM LUMICIA 150ML
Rame ochelari de vedere copii Polarizen CLIP-ON CD19979 C1
chevron-right-circle