Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. La Roche-Posay Toleriane Caring...

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash Crema de Curatare pentru ten 400 ml

Proprietăți Piele normală sau uscată și sensibilă Formulă pură: cu doar 1 surfactant și o cartă ultra-sigură, fără parfum. Eficacitate activă: cu Cocobetaină ce înlătură impuritățile și machiajul fără a usca sau irita. Eficiență Eficacitate recunoscută de către consumatori* Lasă pielea curată 97,4% Înlătură machiajul de pe față 88,9% Se simte gentil pe piele 99,1% Lasă pielea hidratată 92,3% *Studiu asupra perceției consumatorului, 117 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, utilizare de două ori pe zit imp de 4 săptămâni. Mod de utilizare Puneți în palmele ude o cantitate mica de Toleriane Cremă de Spălare. Aplicați pe față evitând zona ochilor. Masați pe piele cu mișcări genitle, clătiți apoi tapotați cu prosopul până la uscare fără a freca. Producator: La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique Prezentare: 400 ml

Acest produs La Roche-Posay Toleriane Caring Wash Crema de Curatare pentru ten 400 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MORSA 30302 ORTEZA SUSTINERE BRAT MARIMEA M 38-44CM
Extract natural de tamaie, 120 capsule, Health Nutrition
Niavis Matcha Latte Pulbere Ecologica BIO, 150g
Spray Scagel Acne, 30ml, Cyble
Sirop natural de macese presat la rece, 520ml, Steaua Divina
L'Erbolario Algadetox Crema-Masca, 50ml
Burete detoxifiant pentru corp Detoxify, 1 bucata, Cleanlogic
RNW Demachiant Gentle Lip & Eye Remover, 120 ml
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7116/G 63M
chevron-right-circle