Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. A-derma Epitheliale A.H. Duo...

A-derma Epitheliale A.H. Duo Massage GEL-Ulei 100 ml

Gel-ulei pentru masaj, anti-cicatrici. Pentru bebeluși, copii, adulți.Indicații: pentru masajul cicatricilor, al vergeturilor și al pielii fragilizate după re-epidermizare, cu risc de apariție a cicatricilor. Pentru față și corp. Propietăți: datorită ingredientului activ brevetat Cicahyalumide Epitheliale A.H duo massage anti-cicatrici gel-ulei pentru masaj îmbunătățește aspectul cicatricilor și calmează pielea rapid și pe termen lung. Lasă un film protector, hidratant, non-gras, non-lipicios cu efect de calmare a pruritului. Caracteristici: are un efect benefic împotriva vergeturilor și a cicatricilor elimină pruritul și tensiunea efect de lifting Cum se utilizează: Se masează ușor în piele o cantitate mică de produs, pe zonele problematice ale corpului Consistență:ulei sub forma de gel Tipul de piele:pentru toate tipurile de piele

Acest produs A-derma Epitheliale A.H. Duo Massage GEL-Ulei 100 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

92.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lampa de veghe pentru priza cu senzor de noapte sau zi pentru +0 luni NightGuide, 1 bucata, Reer
Crema de maini cu glicerina si aloe vera, 100ml, Eveline Cosmetics
HARMONY Gold Spuma de par Defined Curls, 200ml
Gel de curatare cu colagen si ceai verde, 25g, HIDEHERE
Chicco Physio Comfort Suzeta silicon, forma ortodontica, 0-6 luni, bleu
Dulceata de mure, 360 g, Dacia Plant
Plasturi matcha cu acid hialuronic, 60 bucati, Organic Shop
OPTIBAC 369 PROBIOTIC BIFIDOBACTERII SI FIBRE 10PLICURI
SVR Sensifine Nutri-Baume 40 ml
chevron-right-circle