Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Gerovital Kids Marshmallows Spuma...

Gerovital Kids Marshmallows Spuma de Dus 3 ani+ 200ml

Gerovital Kids Spumă de duș Vanilla Marshmallow o spumă jucăușă, ce transformă igiena în momente de bună dispoziție. Parfumul ușor fructat al spumei pufoase transformă orice copil într-o bezea savuroasă. Formula îmbogățită cu Glicerină, Panthenol și Aloe Vera, păstrează pielea moale și catifelată. Nu conține SLES sau coloranți. Mod utilizare: Doza se agită bine înainte de utilizare. Se pulverizează în palmă și se masează ușor pe pielea umedă. Clătiți! Atenție! Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50°C/122°F Ingredientele active și rolul lor: Glicerină - pentru piele catifelată Panthenol și Aloe Vera - pentru creșterea nivelului de hidratare. Listă ingrediente: Aqua, Isobutane, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Chloride, Propane, Panthenol, Sodium Benzoate, Polyquaternium-44, Parfum, Citric Acid, Butane, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Extract, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Acest produs Gerovital Kids Marshmallows Spuma de Dus 3 ani+ 200ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOiL Ulei Esential Lavanda, 10ml
Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere, 100 ml
Doppelherz Aktiv Magneziu 400 + B1 + B6 + B12 + Acid folic, 15 tablete efervescente
Gel de curatare pentru ten normal-uscat, 150ml, Sebamed
FARES VITAMINA A NATURALA 30 CAPSULE
Revidox ADN, 28 capsule
LABO FILLERINA PLUS DERMO-COSMETIC FILLER GR.4 30ML
Masca hidratanta Heart Goggle,7g, LaLaRecipe
Spuma de curatare calmanta REDNESS CALM, 150 ml, Dermedic
chevron-right-circle