Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Gerovital Kids Spuma Delicata...

Gerovital Kids Spuma Delicata Spalare 300ml

Proprietati: Formula noastră specială respectă pH-ul pielii și oferă o hidratare și îngrijire delicată, având în componență glicerină, D-panthenol și extract de aloe vera. Fără SLES, formula e blândă cu ochii - fără lacrimi. Doar zâmbete! Spălați ori de câte ori este nevoie fundulețul, corpul sau părul bebelușului (excepție nou-născuți prematur). Formula e blândă cu pielea delicată de bebe: Extract ecocertificat de mușețel cu efecte calmante și protectoare; Glicerină & Panthenol cu proprietăți hidratante; Respectă pH-ul pielii; 0% coloranți; 0% SLES; Testat dermatologic; Testat oftalmologic. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor! Ingrediente: Aqua, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Sodium Benzoate, Polyquaternium-44, Parfum, Citric Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ehylhexylglycerin, Disodium EDTA. Mod de utilizare: Distribuiți spuma delicată pe părul și corpul umed, masați ușor, apoi clătiți bine cu apă. Ramâne un parfum delicat de bebeluș curat. Mod de prezentare: 300 ml

Acest produs Gerovital Kids Spuma Delicata Spalare 300ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLARIS Cardamon intreg verde, 20g
Crema revitalizanta de ochi pentru barbati, 15ml, Babaria
Emulsie Power Collagen, 100ml, Orjena
Balsam Nutritiv Cu Keratină
Creion de ochi rezistent la apa 20h Ultra Precision 040 - Warm Green, 0.08g, Catrice
Suzeta roz din silicon Royal Baby 6-18 luni, 2 bucati, Canpol babies
ASCOVIT IMUNITATE SIROP 150ML
Unguent Reumaticus, 50 ml, Faunus Plant
Fares Sirop Plantusin pentru copii, 250ml
chevron-right-circle