Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Aparatura medicala
  4. /
  5. Hartmann Grassolind 10/20 cm...

Hartmann Grassolind 10/20 cm x 30 buc

Grassolind neutral este un tul din bumbac impregnat cu substanta grasa, anhidra (nu contine apa), pe baza de parafina. Tul-ul permite trecerea exsudatului prin ochiurile retelei sale in pansamentul absorbant de deasupra, prevenind maceratia. Substanta grasa pastreaza marginile plagii suple, stimuland formarea tesutului de granulatie si epitelizarea (vindecarea plagii) si prevenind aderarea pansamentului de plaga. Grassolind neutral poate fi schimbat fara durere si fara sa distruga tesutul nou format. Indicatii: Plagi zgariate si zdrobite Arsuri termice si chimice Plagi cauzate de radioterapie Tratamentul site-urilor donoare si acceptoare Tratamentul plagilor in dermatologie la pacientii cu sensibilitate la medicamente Beneficii: Permeabil pentru aer si secretii Nu adera de plaga Nu are efect sensibilizant in cazul tratamentelor cronice Schimbarea pansamentului: Grassolind neutral poate ramane pe plaga pana la 3 zile, in functie de recomandarea medicului. Forme de prezentare: Produs Dimensiuni Grassolind neutral 7,5 x 5 cm 10 x 10 cm 10 x 20 cm

Acest produs Hartmann Grassolind 10/20 cm x 30 buc din categoria Aparatura medicala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

135.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti vegani cu migdale si tahini, 40g, Rusani
Crema anti-aging cu extract de stridii hidrolizat 5.4 % Peptid 30, 50ml, Trimay
ABOCA FITONASAL SPRAY CONCENTRAT 30ML
Lift Serum, 30ml, Coveline Paris
Lotiune tonica reechilibranta Defence, 200ml, Bionike
Extract purificat de rasina Mumie cu Propolis, 60 tablete, Damar
Gel pentru igiena intima pH 8 Femilyane, 200ml, Bailleul-Biorga
Indeed Labs Pudra faciala, Exfoliator II, 75g
Ciuperca tibetana, 180 capsule, Health Nutrition
chevron-right-circle