Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Colici si Parazitoze
  6. /
  7. Secom Childlife Gripe Water...

Secom Childlife Gripe Water Organic, 59,15ml

Ajuta la reducerea tulburarilor digestive insotite de colici intestinale, greata si balonari sau aerofagie in cazul copiilor mici sau mari. Contribuie la: - reducerea disconfortului digestiv asociat frecvent cu colici, cresterea dintisorilor de lapte, sughit, prin: » imbunatatirea digestiei » reducerea durerilor, crampelor gastrice si intestinale, balonarilor (efect carminativ – de eliminare a excesului de gaze intestinale) » reducerea senzatiei de greata » imbunatatirea tranzitului intestinal si a echilibrului florei intestinale » diminuarea duratei si a intensitatii colicilor - functionarea normala a sistemului imunitar - imbunatatirea aportului de nutrienti (vitamine, minerale naturale, luteina) necesari dezvoltarii normale a copilului. Avantaje: - asociere optima de ghimbir, fenicul, marar, fruct de kiwi non-GMO (nemodificate genetic) - plantele sunt cultivate organic, cu respectarea standardelor de certificare organica ale SUA si Oregon Tilth® - flacon prevazut cu un capac tip pipeta, ceea ce permite dozarea precisa si utilizarea facila - se poate administra din prima zi de viata Compozitie: - radacina de ghimbir (Zingiber officinale) - ulei esential de marar organic (Anethum graveolens) - extract de kiwi organic (Actinidia deliciosa) - ulei esential de fenicul organic (Foeniculum vulgare) Mod de administrare: Copii 0-6 luni: cate 2ml/zi sau la nevoie, sau conform recomandarii consultantului de specialitate; Copii de peste 6 luni: 2-4ml/zi sau la nevoie, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Se poate administra atat ziua, cat si noaptea. A se administra in maximum 6 saptamani de la desigilare. A se agita bine inainte de utilizare.

Acest produs Secom Childlife Gripe Water Organic, 59,15ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

119.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser tratament anti-acnee AHA-BHA 20% si tea tree Blemish S.O.S, 10ml, Biovene
Luciu de buze Extreme Shine Volume Lipgloss 103 - Pretty in Pink, 5ml, Essence
Elmiplant Sun Ulei Spray Protector SPF30, 150ml
LIVSANE VITAMINA C 1000MG X 20 TABLETE EFERVESCENTE
Nufăr Pardoseli 750 Ml
Rame ochelari de vedere dama Polarizen Clip-on FGJT2108 C2
Probiotic Complex Extra Strenght 100 miliarde de culturi vii, 20 capsule, GNC
Vopsea pemanenta Color Baseline 13-0 Decolorant Ultra, 115ml, Syoss
Balsam natural pentru buze Silky Lips, 4.5g, Biobaza
chevron-right-circle